KONTAKT:
mob: 00385 91 66 55 444
music.star@ri.t-com.hr
 
   
   
Jed Backer

Riječki glazbenik Emir Grozdanić , umjetničkog imena Jed Becker, objavio je autorski nosač zvuka »Black Train & Summer Rain«.

– To je moj novi glazbeni uradak u kojem se pojavljujem kao izvođač, a potpisujem se i kao autor glazbe i tekstova koji su za ovaj projekt napisani na engleskom jeziku. Na albumu se nalazi 10 autorskih pjesama koje bih stilski svrstao u kategoriju rocka i bluesa, otkriva autor.

Nosač zvuča koji bi promociju trebao imati idućeg mjeseca najavljuje singl »I Hate This World« kojim se predstavlja na radijskim postajama. Za pjesmu je snimljen i videospot u režiji Brune Grgurića koji će uskoro predstaviti album na TV-u. Inače, materijal za album pripreman je zadnje tri godine, a suradnici i gosti na projektu Grozdaniću su bili: Mauro Staraj (hammond i electric piano), Tomy Kresevič (bas), Aleksandar Valenčić (piano) i Suzana Matušan (vokal na naslovnoj pjesmi). Fotografiju naslovnice i dizajn omota CD-a radio je Marko Valjak .

– Album je snimljen uz veliku podršku prijatelja i glazbenika s kojima već dugo surađujem i nadam se da će ovaj uradak naći svoju publiku. Nastupamo uživo pod imenom Jed Becker's Group, tada je sa mnom Zlatan Erceg na bubnjevima i Robert Antolić na bas-gitari. Uz autorski rad na repertoaru su nam i obrade hitova Erica Claptona, Joea Cockera, Stevieja Raya Vaughana i drugih, otkrio je Grozdanić

   
   
   
 
Medijski pokrovitelji
 
 
ADRIA RENAULT
 
   
Novi List
Glas Istre
 
   
Kanal Ri
NIT
Tv Nova
Ri Tv
 
   
 radio Maximum
Radio Istra
Radio Umag
radio Ok
Pomorski radio, Radio Bakar
radio Jadranka
radio Gorski Kotar
radio Labin
Cocktails band
www.izlasci.net
liburnija
barkjun